Tilbygning & Ombygning Holbæk, Odsherred | Nybyggeri | Læs her

Ombygning & tilbygning

Tilbygning & Ombygning Holbæk, Odsherred, mand skovler affald opSkal huset udvides med et nyt soveværelse eller en ny kontorplads?
Så er det bare med at pudse din murer på huset! Selvom det måske klør i fingrene efter at vise dine evner udi fundamenteringens kunst for familien, så er det alligevel en god idé at få professionelle folk til at klare arbejdet. Det ville være kedeligt, hvis din nye garage ramlede ned over bilen. Vi har heldigvis flere års erfaring med at lave fundamentarbejde og tilbygninger, så du kan sove roligt om natten. Desuden er vi dækket af Byg Garanti, som er din sikkerhed mod eventuelle fejl og mangler.

En tilbygning skal typisk godkendes af kommunen først. Derefter tager vi over, hvor vi undersøger undergrunden for sin bæredygtighed, foretager udgravninger, laver indtag til eventuelle ledninger, støber selve fundamentet, bygger tilhørende mur og tag og sørger for, at tilbygningen bliver tilsluttet til hovedbygningen.
Ja, du behøver faktisk ikke gøre andet end at gribe telefonen og ringe i dag – glem også alt om maling, ledninger og vandrør. Vi tilbyder nemlig totalentrepriser – dvs. at vi får vores trofaste samarbejdspartnere af elektrikere, tømrere, VVS’ere og malere til at gøre din nye tilbygning klappet og klar til at flytte ind i. Arbejdet (inklusive totalentrepriser) er selvfølgelig dækket af Byg Garanti.

Mangler du plads i din bolig?
-Vi kommer gerne med idéer til, hvordan du kan lave ombygninger, fx af dit badeværelse, og ydnytte din plads bedre. Giv os et kald, så giver vi dig et uforpligtende tilbud inden for en uge.

RING : 59 46 05 63 eller send en mail her